Logo Starostwo Powiatowe Siemiatycze - Przyjazny Urząd

W tym miesiącu: 9252
W sumie: 163457

News zdjęcie id 1620

NABÓR NA WOLNE STANOWISKO URZĘDNICZE „KSIĘGOWY PROJEKTU”

05.12.2019

Zarząd Związku Powiatów Województwa Podlaskiego z siedzibą w Siemiatyczach OGŁASZA NABÓR NA WOLNE STANOWISKO URZĘDNICZE „KSIĘGOWY PROJEKTU”Miejsce wykonywania pracy: siedziba Związku Powiatów Województwa Podlaskiego (siedziba Starostwa Powiatowego w Siemiatyczach).

Szczegóły: na stronie

Wymagane dokumenty należy składać osobiście w siedzibie Związku Powiatów WojewództwaPodlaskiego, Starostwa Powiatowego w Siemiatyczach (pokój 122) lub przesłać pocztą naadres Zarząd Związku Powiatów Województwa Podlaskiego 17-300 Siemiatycze, ul. Leg.Piłsudskiego 3 w terminie do dnia 12 grudnia 2019 r. do godz. 15.00 z dopiskiem "Dotyczynaboru na stanowisko Księgowy Projektu – Udostępnianie zasobów publicznych rejestrówgeodezyjnych – modernizacja ewidencji gruntów i budynków w ramach RPOWP na lata 2014-2020 Osi Priorytetowej VIII. Infrastruktura dla usług użyteczności publicznej, Działania 8.1Rozwój usług publicznych świadocznych drogą elektroniczną."

Starosta

Marek Bobel